Pajopower organiseert ism Haviland een groepsaankoop elektrische (bak)fietsen!

Fietsliefhebbers krijgen in najaar 2019 en/of voorjaar 2020 de kans om een elektrische fiets met korting aan te schaffen.

Onze aanpak:

  • Een stuurgroep van enthousiaste burgers stelt het aanbod samen en beslist mee aan welke voorwaarden de elektrische fietsen moeten voldoen en aan welke eisen de lokale fietshandelaars moet voldoen.
  • In eerste instantie bieden we de keuze uit een stadsfiets (M/V), een bakfiets en mogelijk ook een speed pedelec (M/V).
  • De lokale fietshandelaar speelt een centrale rol! Daarenboven zijn zij actief betrokken van meet af aan en staan ze in voor het rijklaar maken en het onderhoud van de fietsen.
  • Schrijf je in (vanaf najaar 2019 en/of voorjaar 2020) voor een demo moment waar je alle modellen kan uittesten.
  • Iedereen die woont of werkt in één van de deelnemende gemeenten kan een fiets bestellen onder de voorwaarden van de groepsaankoop.

Interesse?

De (elektrische) fietskriebels te pakken gekregen? Niet twijfelen, schrijf je dan hier vrijblijvend in. Via mail houden we je regelmatig op de hoogte over het verdere verloop van de groepsaankoop. 

Pajopower vzw gebruikt je gegevens uitsluitend voor dit doel. Wij verwerken zorgvuldig je persoonsgegevens en verstrekken die niet aan derden. Bovendien bewaren wij de verzamelde gegevens niet langer dan noodzakelijk. Gegevens verwijderen? Op eenvoudig verzoek brengen we dat onverwijld in orde.

Kijk hier ook eens naar onze andere groepsaankopen

Contact

Nog vragen? Neem gerust contact op met Pajopower via groepsaankopen@pajopower.be of 0497/41.22.15 (Reindert De Schrijver)